Hírek

Kiosztjuk az olimpiai érmeket és megjutalmazzuk az olimpiai tippverseny győzteseit!

Kiosztjuk az olimpiai érmeket és megjutalmazzuk az olimpiai tippverseny győzteseit!

Akár pozitív, akár negatív kontextusban volt ez egyesek számára, mindenképpen kijelenthetjük, hogy az idei nyári olimpiai játékok olyan multisportesemény volt, amely be fog vonulni a világ sporteseményeinek történetébe.

Az Európai Nemzeti Panelek mind a hat országában olimpiai tippversenyt szervezett tagjainak számára. A részvétel ismét óriási volt, aminek nagyon örülünk. Összesen 53 485 paneltag vett részt, akik közül 5015 küldte be a helyes választ. A nyereménysorsoláson való részvétel egyszerű volt. Mindössze annyit kellett tennie, hogy elküldte a helyes megfejtést a „Hány érmet nyer az Ön nemzeti csapata a 2024-es párizsi nyári olimpián, függetlenül attól, hogy arany, ezüst vagy bronzéremről van szó?” kérdésre.

Magyarországon összesen 6 018 tag vett részt a Magyar Országos Panel versenyén. Közülük 122 küldte el nekünk a helyes tippet. A magyarországi olimpiai csapat összesen 19 érmet nyert, ami a helyes válasz volt.

A helyes válaszok közül 10 főt sorsoltunk ki, akik közülük 15 000 forint értékű pénzdíjat nyerhetnek. A 12 300 pontból álló jutalmukat a MOP pont számlájukon írjuk jóvá.

A nyerteseket 2024. augusztus 23-én jóváírtuk, és mindannyian e-mailben kaptak értesítést a nyereményükről.
Köszönjük minden tagnak, hogy részt vett a versenyben, és gratulálunk a nyerteseknek!

Nyugodtan jelezzétek, hogy legközelebb milyen versenyen szeretnétek részt venni. Szívesen megvitatjuk javaslataitokat és szervezünk nektek egy újabb tippversenyt. A Magyar Országos Panel tagjának lenni jó móka, hívd meg bátran barátaidat is, hogy csatlakozzanak a panelhez!

Versenyszabályzat
‹ Vissza

Közzétéve 2024. aug. 28. 13:54:44