Hírek

Ki találta el a telitalálatot és nyerte meg a focitippet?

Ki találta el a telitalálatot és nyerte meg a focitippet?

Alig néhány nap telt el azóta, hogy véget ért az EURO 2024, és a spanyol labdarúgó-válogatott hazavihette a címet. Futballtipp-versenyünkön nagyon bíztatok a spanyolokban, és akik helyesen tippeltek, azok részt vettek a sorsoláson, ahol tárgyi és pénzdíjakat sorsoltunk ki.

Idén mind a hat ENP-országban megrendeztük a labdarúgófogadási versenyt. A fogadási verseny iránt ismét óriási volt az érdeklődés. Összesen 56 373 paneltag vett részt. Összesen 9 578 helyes tippet kaptunk, ennyien hittétek, hogy Spanyolország nyeri a bajnokságot.

A Magyarországon összesen 6 177-en vettek részt, akik közül 904-an küldték el nekünk a helyes kérdést és vettek részt a sorsoláson.

Magyarországon a legtöbben a hazai csapatot, Németországot láttátok győztesnek (18%), a második helyezett győztes Spanyolországot (15%) és a harmadik Franciaországot (14%). A magyar hazafiak 9 százaléka gondolta úgy, hogy a magyar csapat nyerheti az aranyat, Olaszország pedig az ötödik helyen végzett szintén 9 százalékkal.

A helyesen tippelők közül kisorsoltunk 3 tárgyi nyereményt és 10 nyertest, akik 15 000 Forint (12 300 pont) pénzjutalomban részesülnek, amelyet 2024. július 17-én írunk jóvá a MOP-ban vezetett érme számlájukon.

A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Köszönjük minden tagnak a versenyben való részvételt, és szívből gratulálunk a nyerteseknek! Már most lehetőségetek van részt venni egy újabb olimpiai versenyen, amelyet ezúttal az összes ENP-országban rendezünk. Csak válaszoljatok az e-mailben elküldött meghívóra, és adjátok meg a választ, és legközelebb ti lehettek a győztesek.

A kérdőívek kitöltése nemcsak ügyfeleink számára lehet hasznos, hanem tagjaink számára is szórakoztató.

A futballfogadási verseny feltételei
‹ Vissza

Közzétéve 2024. júl. 19. 16:43:38